Com connectar un ordinador de butxaca

Tema Com connectar un ordinador de butxaca a l'ordinador de taula

Enhorabona ja tens un ordinador de butxaca! Tens targeta SD? Has instal·lat el programari de connexió a l'ordinador d'escriptori? (Palm Desktop a Windows, jpilot i altres per a Linux)
Igual que una càmera digital, hi han dues opcions per connectar-la a un PC.

Una càmera digital la pots connectar de dues maneres, o bé instal·lant el programari que porta al seu CD, o simplement amb una targeta de memòria (que pot ser SD, MMC, CF, MS, etc) sense haver d'instal·lar cap programari, només la connectes al PC, o s'obre com una carpeta, a l'explorador d'arxius i ,a tens les fotos al PC.

En el cas d'un Palm també tens dues opcions, instal·les el programari que porta al seu CD, o la teva distribució Linux, o bé comprant una targeta (pot ser SD o MMC) que ara són molt barates, en aquest cas, només has de connectar la targeta al PC, hi copies el programes (és a dir els arxius *.prc a la carpeta Targeta:/Palm/Launcher/ (on Targeta:/ és la lletra de la unitat de la targeta al teu PC), poses la targeta al Palm i ja et surten les icones dels programes que has copiat, que només has de clicar.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Els camins del paradís perdut - Llorenç Riber

Ens hem traslladat a palmcat.tiddlyspot.com

Conversió de text a parla en català