PalmCAT presenta una ponencia al II Congrés Online de l'OCS


PalmCAT presenta una comunicació al II Congrés Online de l'Observatori de la Cibersocietat (OCS), titulada "Informàtica de butxaca en català, tecnologia de present i de futur". Comunicació que s'enmarca dintre del grup de treball: "GT-86. La llengua catalana a la Societat del Coneixement".

Cap a quina Societat del Coneixement? Qüestió central per a més de 3,000 persones reunides en línia a partir d'aquest divendres

Amb el lema "Cap a quina societat del coneixement?", l'Observatori per a la CiberSocietat (OCS) va inaugurar el seu II Congrés ONLINE el passat divendres 29 d'octubre.

El congrés, que es caracteritza per situar la major part de les seves activitats i debats en línia, es va obrir oficialment de forma presencial, el passat divendres 29 d'octubre a les 19:30h, a l'Orfeó Catalònia de Cornellà de Llobregat. L'acte inaugural va estar protagonitzat per la conferència del reconegut expert internacional en temes de cibercultura i internet avançada, el professor de la Universitat Politècnica de Catalunya, Artur Serra. A més, van intervenir a l'acte inaugural el nou Secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Oriol Ferran, i l'alcalde de Cornellà de Llobregat, Antonio Balmín Arévalo, ciutat on s'ubica físicament l'organització virtual de l'Observatori.

Després d'aquesta inauguració presencial, però, el congrés de debó, en la seva vessant electrònica, va obrir les seves portes virtuals el dimarts dia 2 de novembre i durarà fins el dia 14 de novembre. Aquesta és la segona edició d'aquest congrés que, en aquesta ocasió, s'apropa a les 4,000 persones inscrites.

L'objectiu del congrés és debatre, des de molt diversos punts de vista, quina és la realitat i el futur de l'anomenada societat del coneixement, posant molt émfasi en una mirada crítica sobre aquest concepte i, alhora, aportant múltiples estudis de cas i experiències pràctiques que serviran per entendre-la.

Els continguts del congrés estan repartits al llarg de fins a 77 grups de treball, coordinats per més de 200 professionals de la recerca acadèmica, l'empresa, les administracions públiques i la societat civil. El dia 2 de novembre, en el moment de l'obertura de la seu electrònica del congrés, es van publicar les aproximadament 400 comunicacions acceptades al congrés dins aquests grups de treball.

Següent: Reordenació dels subdominis de PalmCAT
Anterior: El fòrum de PalmCAT compleix un any

Notícies relacionades: Manybooks.net, llibres lliures per a ordinadors de butxaca

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Els camins del paradís perdut - Llorenç Riber

Bon Nadal i feliç 2006

Conversió de text a parla en català